YAKINIKU LARGE KAMADO BASIC BLACK EDITION
YAKINIKU LARGE KAMADO BASIC BLACK EDITION

899.00 

Saadaval järeltellimisel

Shopping Cart

Ostukorvis tooteid ei ole

YAKINIKU LARGE KAMADO BASIC BLACK EDITION

YAKINIKU LARGE KAMADO BASIC BLACK EDITION

YAKINIKU LARGE KAMADO BASIC BLACK EDITION

899.00 

YAKINIKU LARGE KAMADO BASIC BLACK EDITION on LARGE Kamado koos aluse ja küljelaudadega täielikult mustas värvitoonis! Mis teeb sellest piiratud tiraažiga variandi. 49 cm küpsetuspinna abil on lihtne valmistada korraga mitu rooga 6-8 inimesele. LARGE Kamado ei ole mitte ilmaasjata sarja üks populaarsemaid mudeleid. Grillijatele, kes armastavad mitmekesisust ja paindlikkust, on see ideaalne valik.

Tegemist on tellimustootega, tarne kuni 2 nädalat.

Saadaval järeltellimisel

Tootekood: YN194000 Kategooria:
Brand:YAKINIKU
Share your love

YAKINIKU LARGE KAMADO BASIC BLACK EDITION

LARGE Black Edition Kamado on Jaapani inspiratsiooniga keraamiline grill, mis on toodetud piiratud koguses. See Kamado on vallutanud toiduvalmistamise entusiastide südamed kogu maailmas tänu oma suurepärasele ehituskvaliteedile, mitmekülgsusele ja võrratule maitsele, mida see annab roogadele. Õues toiduvalmistamise maailmas on üks seade, mis paistab silma tõelise meistrina, pakkudes võrratut maitset ja mitmekülgsust: YAKINIKU Large Kamado. Vaatamata oma muljetavaldavale jõudlusele on YAKINIKU Large Kamado üllatavalt lihtne kasutada, isegi algajatele. Tänu kasutajasõbralikule disainile ja intuitiivsetele juhtimisseadmetele on grilli lihtne kasutada ja selle võimalustega kiiresti tutvuda.

LARGE YAKINIKU Kamado Black Edition on varustatud paljude praktiliste funktsioonidega, mis muudavad teie toiduvalmistamise kogemuse veelgi nauditavamaks. Näiteks on sellel mudelil õhukindel suitsulaastuava. See ava võimaldab teil lisada suitsulaaste läbi laastuava grillimise ajal ilma kuumust kaotamata. LARGE Kamado tuleb ilma laastukühvlita, seega on Kamados laastuava olemas, kuid laastukühvli peate ostma eraldi. Sisseehitatud hingemehhanism võimaldab teil kaane vaevata avada ja sulgeda, võimaldades teile hõlpsat juurdepääsu oma roogadele. Täpne õhukontroll tagab optimaalse temperatuuri reguleerimise, samas kui integreeritud termomeeter aitab teil saavutada oma roogade õige küpsusastme. Lisaks on Kamado varustatud praktiliste külglaudadega, mis annavad lisatööruumi.

Disain ja ehituskvaliteet
LARGE YAKINIKU Kamado tugev disain on ehitatud nii, et see kestab ja peab vastu, mistõttu on see investeering, mis tasub end ikka ja jälle ära. Nõuetekohase hoolduse korral võib see grill kestma jääda paljudeks aastateks, muutes selle teie kulinaarsete seikluste truuks kaaslaseks.

See vastupidavast keraamikast valmistatud grill on ajatu elegantsiga, mis on nii funktsionaalne kui ka esteetiliselt meeldiv.

Keraamiline materjal pakub suurepäraseid soojusisolatsiooniomadusi, mistõttu grill säilitab soojust väga tõhusalt ka väga kõrgetel temperatuuridel. Alus, küljeplaadid ja raam on täielikult musta värvi, mis teeb sellest Black Editionist tõelise pilgupüüdja teie aias või väliköögis!
Alus on valmistatud pulbervärvitud terasest, mis annab sellele tugeva välimuse! Kõrvallauad on valmistatud bambusest ja seejärel värvitud mustaks, nii et see säilitab kvaliteedi, mida olete meilt harjunud ootama! Kamado on varustatud standardse tulekambri ja tulekollektoriga, ilma tuhakoguja ja söekorvita. Black Edition LARGE on standardselt varustatud roostevabast terasest grillrestiga.

Kõiki olemasolevaid YAKINIKU LARGE mudeli lisaseadmeid saab kasutada ka selle musta versiooni puhul.

Black Editioni peamised omadused
– Stiilne, täielikult must disain kaasaegse välimuse tagamiseks;
– Valmistatud vastupidavast pulbervärvitud terasest, mis tagab täiendava vastupidavuse
– Disain ilma vihmakatteta, mis tagab elegantse ja elegantse väljanägemise;
– Omab musta värvitud bambusest küljelauad luksuslikuks viimistluseks;
– Varustatud standardse tulekambri ja tulekolletega optimaalse jõudluse tagamiseks.

Kaal 115 kg
Mõõtmed 76 × 69 × 87 cm